zoncoaching
WELKOM
COACHINGSVRAGEN
WERKWIJZE
INGEBORG
REFERENTIES
PRIVACYVERKLARING
CONTACT

snel resultaatzoncoachingpersoonlijke begeleidingpersoonlijke begeleiding
WERKWIJZE
Door een intake-gesprek kom je er pas echt achter of een coach bij jou past. Tijdens dit gesprek onderzoeken wij samen jouw coachingsvaag en formuleren wij een coachingsdoelstelling. Tevens kan jij ervaren hoe ik werk en of er een klik is.

Een coachingstraject bij ZonCoaching duurt gemiddeld 4 tot 6 maanden, in 6 tot 8 gesprekken van 1 ŗ 1ľ uur gaan we aan de slag. Via huiswerk zorgen we ervoor dat de behaalde resultaten van een coachingsgesprek ook echt verankeren.

In het coachingstraject gaan we praktisch en doelgericht aan de slag. Een goede relatie (krijgen) tussen hoofd (denken) en hart (voelen) en lichaam (doen) vormt de basis van waaruit ik coach. Het vergroten van de bewustwording van denken, voelen en doen, het doorbreken van bepaalde patronen en het versterken van een aantal praktische vaardigheden vormen bijna altijd vaste ingrediŽnten van een coachingstraject bij ZonCoaching.

Afhankelijk van de coachee met wie ik werk en de coachingsvraag zet ik verschillende coachingsmethodieken in. Vaak en graag maak ik gebruik van het nabij gelegen Vondelpark voor een wandelcoaching.

Over het algemeen ervaren coachees het als prettig dat ik goed de diepte in kan gaan als dat nodig is en dat ik zelf uit het bedrijfsleven kom waardoor ik als coach praktisch werk.
Ingeborg voelt scherp aan wat er echt speelt, zij heeft mijn intuïtieve ontwikkeling een enorme boost gegeven en werkt steeds met relevante praktijkvoorbeelden op een rustige en prettige manier. Het resultaat van het coachingstraject is groot en duidelijke zichtbaar op de werkvloer.

Jojanneke Besemer - Business Controller Unique