zoncoaching
WELKOM
COACHINGSVRAGEN
WERKWIJZE
INGEBORG
REFERENTIES
PRIVACYVERKLARING
CONTACT

snel resultaatzoncoachingpersoonlijke begeleidingpersoonlijke begeleiding
REFERENTIES
'Ingeborg komt snel tot de kern, op een voor mij nieuwe en verrassende manier liet zij mij naar mijzelf en de manier waarop ik mijn team aanstuur kijken. Het resultaat van dit coachingstraject gaat veel verder dan dat ik op mijn werk tegenwoordig meer relaxed ben en beter communiceer, ook thuis heb ik door dit coachingstraject meer energie.'

Ik werk als coach voor particulieren en onder andere voor de volgende bedrijven in de profit en non-profit sector:

De Autoriteit FinanciŽle Markten, Allen & Overy, Bosch, Randstad, Waternet, Gemeente Amsterdam, Plan Nederland, de Alliantie, Schouten & Nelissen, De Baak, het Aidsfonds en USG.

Alle coachingstrajecten bij ZonCoaching hebben een duidelijke kop en staart en het behalen van de coachingsdoelstelling staat voorop. Daarnaast, zo blijkt uit evaluaties van oud coachees, ervaart 95% door het coachinsgtraject bij ZonCoaching het duurzame resultaat: meer rust en zelfvertrouwen op de werkvloer.

Op mijn linkedin-profiel kun je meer ervaringen van oud-coachees lezen.
'Ingeborg ziet alles, is prettig in de omgang, weet door te dringen en neemt echt ruim de tijd. Door dit coachingstraject heb ik geleerd om mijn grenzen beter te bewaken, ik kan Ingeborg van harte aanbevelen.

Anita Molenkamp - VvE Beheerder de Alliantie