zoncoaching
WELKOM
COACHINGSVRAGEN
WERKWIJZE
INGEBORG
REFERENTIES
PRIVACYVERKLARING
CONTACT

snel resultaatzoncoachingpersoonlijke begeleidingpersoonlijke begeleiding
INGEBORG
ingeborg ertinger
Ik ben Ingeborg Ertinger, geboren in 1976, dochter van een Nederlandse moeder en een Hongaarse vader. Zowel op persoonlijk als op professioneel vlak zie ik het leven als een ontdekkings- en ontwikkelingsreis.

Mijn loopbaan ben ik begonnen als juriste bij Loyens&Loeff. Daarna heb ik diverse functies binnen Randstad en Heineken gehad. Door mijn werkervaringen als juriste, trainee, leidinggevende en interne coach bij Heineken international en diverse buitenlandervaringen begrijp ik verschillende zakelijke omgevingen erg goed. Na het afronden van de 4-jarige opleiding Effectieve Intuïtie bij Carolina Bont en de Post-HBO ALBA coachingsopleiding – EMCC EQA Practitioner geaccrediteerd en NOBCO erkend - voelde het starten van mijn eigen coachingspraktijk als 'thuiskomen'!

ZonCoaching’ omdat ik de Zon associeer met warmte en stralen: twee elementen die ik graag terug laat komen in mijn manier van werken en de resultaten van coachingstrajecten.

Groeien vanuit je kern’ staat voor het verbinden van het hoofd (het denken) met het hart (het voelen) met het lichaam (het doen). Vaak overschreeuwt een van de drie de andere twee en hebben we niet geleerd om deze drie goed met elkaar te verbinden. Het is mijn kunst om samen met een coachee het denken-voelen en doen beter te verbinden!
De samenwerking met Ingeborg heb ik als erg prettig en succesvol ervaren. Door haar persoonlijke, maar ook pragmatische aanpak ben ik in staat geweest in korte tijd betere keuzes te maken, meer in het moment te blijven en te sturen op de dingen die ik echt belangrijk vind en daarmee te groeien in mijn functie als manager.

Marloes Kranenborg - Rayonmanager Randstad